Zeilmakers en Onderhoud


watersport.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Zeilmakers en Onderhoud
Jan Schokker
Aan de haven in volendam: schokker's zeilmakerij en tuigerij in volendam levert complete tuigages
http://www.zeilmakerijschokker.nl/

Restyle Marine
Restyle Marine
http://www.restyle.biz/

Heineke Sails
Heineke Sails
http://www.heinekesails.com/

Fred Schot
Fred Schot
http://www.fredschot.nl/

De Vries Sails
Uk - halsey - de vries sails voor robuuste en snelle wedstrijd en toerzeilen
http://www.devriessails.nl/

Rien de Wolf Watersport
Watersport en kampeerartikelen zoals kampeertenten en gaslevering maar ook rubberboten, zwembaden en werkschoenen kopen bij rien de wolf.
http://www.riendewolf.nl/

Sailcleaning Ultramar
Ultramar, de professionele zeil - en tentwasserij. aanbevolen door zeilmakers! groot netwerk van inzamelpunten. wassen van zeilen, bootkap, tent, zeilhuik, kussens. ook impregneren!
http://www.sailcleaning.com/

Zeilmakerij Molenaar
Zeilmakerij molenaar is al sinds jaar en dag een gerenommeerde naam in de watersportbranche. al bijna drie eeuwen lang worden in onze zeilmakerij in grou hoogwaardige zeilen gemaakt.
http://www.zeilmakerijmolenaar.nl/

Zeilmakerij M.F. de Vries
Zeilmakerij M.F. de Vries
http://www.zeilmakerijmfdevries.nl/

Zeilmakerij Jac. Boer
Zeilmakerij jac. boer, het adres voor uw bootkappen en zeilen, op maat gemaakt en naar uw wensen
http://www.zeilmakerijboer.nl/

Zandstra Zeilmakerij
Op deze site kunt u zien welk assortiment wij aanbieden. al onze boottenten zijn op maat gemaakt; helemaal toegespitst op uw wensen! omdat we zelf de tenten maken, is er veel mogelijk: diverse materialen, kijkvensters op diverse plekken, afritsmogelijkheden... wij maken het voor u! de afgebeelde tenten op deze site geven een indruk van alles wat er bij ons mogelijk is. u kunt komen kijken in onze zaak, of een vrijblijvende afspraak met ons maken.
http://www.zandstrazeilmakerij.nl/

Zeilwassen Belser
Jean-Paul is sinds zijn 5e jaar al gek van zeilen en boten en was elk vrij uurtje te vinden op de haven van Drimmelen. Het toenmalige watersportbedrijf van zijn vader en oom, Dik en Rob Krijgsman, zorgde ervoor dat hij spelenderwijs steeds meer in de watersportbranche ging doen. Het duurde tot 1993 voor hij zijn eigen bedrijf startte. Belser is opgericht in oktober 1993 te Hellevoetsluis onder de naam Belser Yachtservice. Van 1993 tot en met 1995 was zij actief in de reiniging en het onderhoud van jachten in het algemeen. In 1995 heeft Belser een speciaal proc?d? ontwikkeld om zeilen, kappen en huiken veilig schoon te maken.

Belser Conditioning is daardoor inmiddels uitgegroeid tot de specialist met een zeer goede technische Know?How binnen haar vakgebied. Doordat andere bedrijven onze ideeen en werkwijze proberen te kopieren weten we dat we op de goede weg bezig zijn................. Sinds 2006 hebben wij ook een wasserij in Finland die onder de naam Red Gull sailcleaning de Scandinavische klanten bereikt. Doordat wij in 2008 zijn verhuist naar een nieuw pand kunnen wij zeilen wassen en coaten van megayachten met zeilen tot 1000m? en zijn wij door inovatieve technieken de koplopers in het wassen en coaten van zeilen. Wij zijn er trots op om voor toonaangevende en gerenommeerde bedrijven, zoals; Ten Cate, De Vries Sails, North Sails, Quantum Sails, Damen Shipyards, Jongert, Technique Voile, Ministerie van Defensie te mogen werken.Belser Conditioning staat garant voor haar service en kwaliteit. Enthousiasme, klantvriendelijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Wij zullen er alles aan doen om u als klant tevreden de deur uit te laten gaan.
http://www.zeilwassen.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 12 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy