Scheepsonderhoud


watersport.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Scheepsonderhoud
Compoship polyesterreparaties
Compoship is gespecialiseerd in composieten in de scheepsbouw. Het omvat het repareren van kunststof schades, bouw/projectmanagement en projectontwikkeling op het gebied van composieten in de scheepsbouw. Door onze uitgebreide kennis op het gebied van kunststoffen en scheepsbouw zijn wij in staat een breed pakket aan dienstverlening op deze gebieden te verschaffen.
http://www.compoship.nl/

Dörr Jachtbetimmering
A highly qualified yacht woodwork company, specialised in the area of interior and exterior woodwork, renovations, and refits. market leader in fitting teak decks.
http://www.dorr.nl/

Bolder Yachts
Bolder Yachts
http://www.bolderyachts.nl/

Boatservice.nl
Boatservice.nl
http://www.boatservice.nl/

Aricom Yacht Services
Aricom yacht services, is een 'full service' jachtwerf voor alle onderhouds en reparatiewerken aan zeil- en motorjachten. met eigen werkplaatsen voor verspaning (draaien, frezen, zagen, boren, knippen en zetten) van staal, rvs en aluminium, lassen (ook rvs en alumium), houtbewerking, revisie van mechanische onderdelen (motoren, aandrijvingen, stuurinrichtingen, enz.), schilderen en spuiten met o.a. spuitcabine van 17,5 x 7 meter. officieel importeur voor de benelux van island gypsy, halvorsen en solo motorjachten, leverancier van defever trawlers. aricom beschikt in terneuzen over een jachthaven en ligplaatsen, een verwarmde winterberging binnen en winterstalling op buitenterrein. aricom is o.a. gespecialiseerd in osmose reparatie en onderhoud en reparatie van grand banks jachten. vanaf 1 januari 2007 is ais, automatic indentification system, op onze site beschikbaar voor het scheepvaartverkeer rondom terneuzen. op 4 september ontvingen wij het certificaat veilige winterstalling.
http://www.aricom.nl/

Blokesch Yacht-Care
Blokesch Yacht-Care
http://www.jacht-poetsers.nl/

Jachtservice Limburg
Jachtservice Limburg
http://www.jachtservicelimburg.com/

Jachtwerf Nerushoek
Jachtwerf Nerushoek is een vakkundig bedrijf dat een breed scala aan services en diensten verleend aan watersporters en bootliefhebbers. De jachthaven bestaat uit een werf en een haven. Op de werf worden reparaties en onderhoud uitgevoerd door vakkkundig personeel, die garant staan voor een klasse. Werkzaamheden worden uitgevoerd in een ruime loods. Het personeel is gespecialiseerd in scheepsbouw, fijnmetaal en constructiewerk, zoals het bouwen van scheepskranen. De werf beschikt over een botenkraan die boten tot 20 ton kan liften.

De haven bestaat uit 50 vaste huurligplaatsen, waarvan 16 schiphuizen en een passantensteiger van ruim 90 meter. De haven is een ideale vakantie bestemming en ligt praktisch in het centrum van het dorp. Jachtwerf Nerushoek ligt in het mooie Friese Terherne. Ook bekend van de boeken en gelijknamige films "De Kameleon". Een leuke wetenswaardigheid is dat Jachtwerf Nerushoek onderhoud en reparaties aan de Kameleonboten verricht.
http://www.nerushoek.nl/

Visser Jachtbetimmering
Visser jachtbetimmering voor scheepsbouw en betimmering van jachten. investeren in een nieuw schip betekent hoge eisen stellen aan de verhouding tussen prijs en kwaliteit.
http://www.visser-jachtbetimmering.nl/

Yachtpaint
Yachtpaint.com is the website of international and interlux paints and is the natural source of information when selecting boat paint. technical data, product summaries, colour charts and a range of other information make it easy to choose the right product for your boat.
http://www.yachtpaint.com/

Rob Fritz Interieur- en Jachtbetimmering
Rob Fritz Interieur- en Jachtbetimmering
http://www.robfritz.nl/

Poetsen
Poetsen
http://www.mondomare.nl/

Onderhouds en reiniginsproducten
Onderhouds en reiniginsproducten
http://www.schoonschip.info/

Yachtpaint
Yachtpaint: scheepsverf en verfsystemen voor de pleziervaart.
http://www.e-paint.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 14 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy